V nasprotju z najnovejšim primerom več kot je nekaj razvoja dejansko ponazorjeno iz celotnega števila, na primer +/- 8. V primeru neodločenega rezultata, ki ima celoten znesek, se izvede “potisna stava”, kar pomeni, da blagovna znamka nova izbira je pravzaprav praznina in zaigrani denar se vam vrne. Igranje iger NFL Moneyline je lahka izbira za prvaka, ki se pogosto imenuje “neposredno” igranje.

  • Watson je v četrtek spet spregledal vedenje, vendar je Doubs poskusil posodobiti na omejeno.
  • Najnovejši stolpec Consensus je bil imenovan dobra »Povprečna vrstica«, saj VegasInsider.com predlaga verjetno najbolj enotno število, ki je na voljo pri svežih športnih stavnicah.
  • Dodatni štirje so šli neposredno z 0-4 in lahko stopite 1-3. korak od razmika znotraj njihovih debijev Lions.
  • Celotno v 41,5, po začetku 42,5 in boste šli tako nizko kot 41 osemindvajsetega avgusta.
  • Kar jim bo pomagalo spodbuditi veliko bolj zdrav prehod od stav, zaradi tega zmanjšajo njihova skupna tveganja.

Najnovejši Cardinals lahko zagotovijo, da je blizu tistega, kar bi lahko bila igra z visoko oceno. Kot vemo pri 1. dnevu, se nenehno pojavljajo številne težave, ki nas povezujejo nespremljene. V preteklih sezonah smo opazili slabše Texans, Bengals, Saints, Dolphins in lahko Eagles zaslužite znotraj Nekaj ​​dni 1. Novi Jaguarji so v primarnem statusu, da se premaknejo v stiski, ker približno tri odseke underdogs do Commanders . Sledi preberite vrstice za vsakogar 16 Spletna igra NFL v športni knjigi DraftKings, poleg nekaterih zelo zgodnjih boljših stav od Geoffa Schwartza.

Stavniški bonus: Packers From the Carries Day korak 1 Chance

Hkrati morajo imeti sveži Colti močne igre na tleh z Richardsonovo močjo, na kateri lahko delajo poleg All the-Experta, ki podpira Jonathana Taylorja. Z največjim bejzbolskim tekmovanjem v okrožju Solitary Superstar, ki si lasti praznovanje tega tedna, je prijetno doživetje pogledati ogromno sliko bejzbola. Novi motorji so vklopljeni, najnovejše rdeče obarvane kocke vaše štartne/ stavniški bonus ciljne črte čakajo, pa tudi legendarna dirka Indianapolis System Speedway lahko zaropota! Prestavite se navzgor, ljubitelji dirk, saj je NASCAR Glass Show namenjen prenosu bele nedelje na vaše … Bolj mladosten se je izkazal za impresivnega na kolidžu ali univerzi, saj še vedno nastopa 1. NFL. Zadnji približno trije QB-ji, ki so izbrali osnovno skupno sestavo, so imeli težave v svojih profesionalnih debijih, saj so v povprečju dosegli 277,7 metrov prehoda, medtem ko seštevate štiri dotike in pet prestreženj.

Wnba ekipe

“Medtem ko je doseg prispel, je skoraj vse denarce mogoče najti na povsem novih Eaglesih, in sicer skoraj 10/1. Število vstopnic je skoraj 4/1. korak Eagles,” je dejal Shelton. “Veliko ostrih moških je na najnovejši The United kingdomt znotraj videoigre. Vendar pa je družabno na Philadelphii,” je dejal Murray. “Sveža Anglija je verjetno vse naše najpomembnejše povpraševanje po popolnoma novi pozni videoigri.” V zadnjih nekaj dneh se je količina gibala nekje med Eagles -3,5 in vi morda -cuatro.

Minnesota Vikings proti Philadelphia Eagles Kvote

stavniški bonus

Do sobote so povsem novi Cleveland Browns prednost pred Houston Texans, Ohio Urban Area Chiefs pa običajno uporabljajo najnovejše Miami Dolphins. Do konca tedna bo Green Bay Packers obiskal Teksas, da bi razmislil o novih Dallas Cowboysih, Matthew Stafford pa bo pogosto vodil nove La Rams na njegovem prejšnjem domu, kjer se je pomeril z novimi Detroit Lionsi. Ker bi Pittsburgh Steelers med Buffalo Expenses v ponedeljek enkrat prestavili s konca tedna zaradi snežnega udara reke v Buffalu. Športni dogodki v ponedeljek zvečer dobijo novo vzpenjajočo se ekipo Philadelphia Eagles na avtocesti namesto sveže ekipe Tampa Bay Buccaneers na ABC, ESPN in vi boste na ESPN+.

Vikend noči Športni dogodki Priložnost

To je nekaj-sredstva zapuščine igrajo z vitko na Cincy, v 51% brez sedežev/58% denarja. Nova denarna linija dejansko uživa v primerljivem hobiju, saj ima 51 % od prepustnic/53 % denarja za vaše Bengalce. Od skupnega tečaja navzdol, posredujte zadevo citatov, poskusite s korakom tri/1 in morda boste porazdelili valuto 4/1 na Eagles.

Noči ob koncih tedna običajno predstavljajo odlično povratno tekmo uvodne tekme sezone 2021, medtem ko Tampa Bay Buccaneers pogosto gledajo na Dallas Cowboys. Tampa je favorit na 2,5-območni avtocesti, kar bo odlična tekma. Najnovejši zločin Kansas Town Chiefs orisuje v nasprotju z zavetiščem Baltimore Ravens v 3. četrtletju v zvezi z naslovno športno video igro AFC na stadionu M&T Bank. Popolnoma novi 49ers so zaščitili sedem od svojih zadnjih osmih sezon redne sezone zgodovine iger, kot tudi domnevni 4-stopenjski 1 ATS znotraj začetkov Brock Purdy. Overs je bil 8-2 v spletni igri Minnesota house v prejšnjih sezonah poleg končnice (8-1 v zadnjih devetih).

Poskusi klepet o začetku konca za Trubisky v Chicagu. Če bi stavili na nove Vikinge, ker so favoriti -dos.5, morajo dobiti zmago zaradi treh ali celo več točk, da se zagotovi, da je stava ocenjena, medtem ko je zmagovalna. Odvisno od tega, za katerega vrha se odločite, mora skupina “zaščititi čisto nov daj”, da zagotovi, da bo vaša stava ocenjena kot prvak. Zavedamo se, da sta ekipi druga drugi trdni v obrambi in da imajo najnovejši Eagles ogromno veščin napadalcev, vendar pa obe moštvi sodelujeta s povsem novimi trenerji, ki bodo imeli nekaj vprašanj.Odlična stava v višini 195 $ na Philadelphio prinese 100 $ dobička, zdaj pa predvidevamo, da bo stava postala višja zaradi začetnih metod.

stavniški bonus

NFL hazarderji so lahko tudi tehten razlog, da vam včasih pomagajo pri dveh ekipah zaradi njihove izbire porazdelitve. Čeprav ne, bi bila vrednost iger na srečo lahko celotna igralna mesta. FootballLOCKS.com si prizadeva osvojiti strokovnjake s svojimi najboljšimi izbori lige NFL na teden, narejenimi z nasprotnimi kvotami. Razmislite o tem, da morda ne boste dobili sodne dvorane, tako da lahko stavite na igro NFL na svojem geografskem območju. Vegas NFL športne igre na srečo sledi nekaj dni 11 je objavljen v lastnem glasilu in preprosto boste zabavali.