Aviator hilesi

Vahşi kazların uçtuğu bir sırada, Aviator’da uçak havalandı

Aviator’a katılmak için, oyunun bulunduğu eğlence portallarından birinde kayıt yaptırmak gerekir. En karlı seçeneklerden biri, oldukça yüksek bir miktar için bir promosyon kodunu aynı anda kullanmaktır. Bu tür ilginç bir teklifin ana sayfada bulunduğu Ukraynalı bilgi ve eğlence web sitelerinden birinde bulunabilir.

Oyun süreci aslında küçük bir uçağın bilgisayar ekranında havalanışını izlemekle ilgilidir. Grafikler oldukça basit olmasına rağmen, stilize edilmiş uçak (eski bir tarlayı çevreleyen bir şey gibi) hemen sempati uyandırır. Yükseldikçe ve hızlandıkça, oyuncunun bahsinin kazanç çarpanı artar. Tek bir uçak ve rastgele sayı üreteci bilinen bir an geldiğinde, hava aracı aniden ekrandan kaybolur ve uçtuğu belirtilir.

Oyuncu cashout’a basma fırsatını kaçırırsa, bahsi “yanar”. Bu nedenle, promosyon kodunu kullanarak kumarhane sitesinde kendi hesabı açmak faydalıdır (bunu bulmak için tıklayın). Çünkü bu durumda önce kendi paralarını harcamak yerine, örneğin kayıt olma veya hesabı ilk kez doldurma bonusunu kullanma şansı vardır. Zamanında parayı çekmeyi başaran kişi, bahsin miktarını 10, 20, 100 veya daha fazla kat aşan bir miktar kazanabilir.

Oyun sürecinin basitliği ve diğer makinelerle farklı olması, oyunun çılgınca popüler olmasının önemli nedenlerinden biri oldu. İlk turdan itibaren heyecan doludur, her biri en fazla bir buçuk dakika süren devam ediyor. Aviator taktikleri kazanç veya kayıp teşvik edici şekilde bir sonraki oyunu oynamaya devam eder. Üstelik Aviator’da oyun stratejileri vardır ve başarı şansını büyük ölçüde artırmanıza olanak sağlar.

Aviator oyunu hakkında bilinmesi gerekenler

Vızıldayan uçağa karşı bir “duelle” başlamadan önce aşağıdakileri bilmekte fayda var:

  • Bazı sitelerde oyun sürecini anlamak için kayıt olmadan tamamen işlevsel bir demo versiyonunda oynayabilirsiniz.
  • Bir veya iki bahis yapmak, otomatik oyun modu ve otomatik nakit çıkış modu gibi özellikleri ön ayarlamak mümkündür.
  • Oyuncular, oranların düşüş istatistiklerini görüntüleyebilir ve oyun stratejisini sohbet odasında tartışabilir.
  • Oranların x100 düştüğü istatistiklere göre yaklaşık 1-1.5 saat sonra ve x1 (ruletteki zero gibi) yaklaşık her elli rounddan sonra ortaya çıkar.
  • Para için çevrimiçi oyunlar sadece eğlencedir. Bu nedenle oyuna gelişigüzel yaklaşmamak önemlidir.